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Heat resistance of Escherichia coli O157:H7 in apple juice
Veröffentlicht in Journal of food protection
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Effect of processing conditions on the microflora of fresh-cut vegetables
Veröffentlicht in Journal of food protection
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Microbial quality of fresh potatoes: effect of minimal processing
Veröffentlicht in Journal of food protection
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Reduction of heat resistance of Neosartorya fisheri ascospores by sulfur dioxide
Veröffentlicht in Journal of food science
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Heat resistance of Eurotium herbariorum, a xerophilic mold
Veröffentlicht in Journal of food science
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Detection of viable ascospores of Neosartorya
Veröffentlicht in Journal of food protection
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Effect of food composition on the heat resistance of yeast ascospores
Veröffentlicht in Journal of food science
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Influence of wine composition on the heat resistance of potential spoilage organisms
Veröffentlicht in Applied Microbiology
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Some Factors Affecting the Activity of Diethylpyrocarbonate as a Sterilant
Veröffentlicht in Applied Microbiology
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Effect of Cations on Activation of Bacillus popilliae Spores
Veröffentlicht in Journal of Bacteriology
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Utilization of brewery spent grain liquor by Aspergillus niger
Veröffentlicht in Applied Microbiology
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Propagation of Geotrichum candidum in acid brine
Veröffentlicht in Applied Microbiology
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Numerical Taxonomy of Catalase-negative Cocci Isolated from Frozen Vegetables
Veröffentlicht in Applied Microbiology
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