-
1
Composition of Mares' Milk as Compared with that of Other Species
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
2
COMPOSITION OF SQUASHES AFTER WINTER STORAGE
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
3
COMPOSITION OF SQUASHES AFTER WINTER STORAGE 1
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
4
COMPOSITION OF SQUASHES AFTER WINTER STORAGE1
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
5
COMPOSITION OF BUTTERNUT SQUASHES FROM VINES TREATED WITH MALEIC HYDRAZIDE
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
6
COMPOSITION OF BUTTERNUT SQUASHES FROM VINES TREATED WITH MALEIC HYDRAZIDEa
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
Composition of Percheron Mares' Colostrum
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
11
Composition of Mares’ Milk as Compared with that of Other Species1
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
12
Effect of storage on butternut squash and its seeds
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
13
Food Value of Hormone-Treated Tomatoes1
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
14