-
1
-
2
Isolated four-chamber working swine heart model
Veröffentlicht in The Annals of thoracic surgery
VolltextArtikel -
3
-
4
Changes in composition of mussels due to thermal processing
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
5
Heat penetration in canned mussels during agitated retorting
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
6
Shelf life of brine refrigerated anchovies (Engraulis anchoita) for canning
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
7
Hibernation induction trigger reduces hypoxic damage of swine skeletal muscle
Veröffentlicht in Muscle & nerve
VolltextArtikel -
8
Critical heating point for thermal processing of mussels in cans
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
9
Kinetics of fish meal oxidation
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
10
A research note. Changes in composition of mussels due to thermal processing
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
11
A research note. Critical heating point for thermal processing of mussels in cans
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
12
-
13
De l’exploitation des liens hypertexte en recherche d’information
Veröffentlicht in RIST
VolltextArtikel -
14
Fate of Dispersants Associated with the Deepwater Horizon Oil Spill
Veröffentlicht in Environmental science & technology
VolltextArtikel -
15
MODELING of VENTING TIME, TEMPERATURE DISTRIBUTION and STEAM CONSUMPTION DURING VENTING of RETORTS
Veröffentlicht in Journal of food process engineering
VolltextMagazinearticle -
16
-
17
Ionizing radiation-induced oxidative stress alters miRNA expression
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
18
-
19
Harnessing Connectivity in a Large-Scale Small-Molecule Sensitivity Dataset
Veröffentlicht in Cancer discovery
VolltextArtikel -
20
The chemistry and biology of nitroxide compounds
Veröffentlicht in Free radical biology & medicine
VolltextArtikel