-
1
-
2
Influence of Sucrose and Glucose upon the Thermal-Destruction of Riboflavin
Veröffentlicht in Eiyo To Shokuryo
VolltextArtikel -
3
The Effect of Surface Active Agents on the Riboflavin Utilization in Diet
Veröffentlicht in Eiyo To Shokuryo
VolltextArtikel -
4
THE PHOTOOXIDATION OF GLUTATHIONE AS SENSITIZED BY RIBOFLAVIN
Veröffentlicht in Journal of vitaminology
VolltextArtikel -
5
Studies on the Inhibition of Amylase Activity by Flavins. Part III
Veröffentlicht in Nippon nōgei kagakukaishi
VolltextArtikel -
6
Studies on the Inhibition of Amylase Activity by Flavins. Part II
Veröffentlicht in Nippon nōgei kagakukaishi
VolltextArtikel -
7
Studies on the Inhibion of Amylase Activity by Flavins. Part I
Veröffentlicht in Nippon nōgei kagakukaishi
VolltextArtikel -
8
EFFECT OF RIBOFLAVIN DEFICIENCY ON RAT ELECTRORETINOGRAM
Veröffentlicht in Journal of vitaminology
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Influence of Fungicides on the Chemical Composition of Rice Kernels
Veröffentlicht in Eiyo To Shokuryo
VolltextArtikel -
20