-
1
Museums and the Embodied Mind: Sensory Engagement with Artworks and Architecture
Veröffentlicht in Architectural design
VolltextArtikel -
2
-
3
Big Data and Us: Human–Data Interactions
Veröffentlicht in European review (Chichester, England)
VolltextArtikel -
4
-
5
Getting More Out of Wine: wine experts, wine apps and sensory science
Veröffentlicht in Current opinion in food science
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Automated staging of zebrafish embryos using machine learning
Veröffentlicht in Wellcome open research
VolltextArtikel -
13
The perceptual categorisation of blended and single malt Scotch whiskies
Veröffentlicht in Flavour (London)
VolltextArtikel -
14
Emerging Pattern of Post-COVID-19 Parosmia and Its Effect on Food Perception
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Empathie et perception des valeurs
Veröffentlicht in Dialogue - Canadian Philosophical Association
VolltextArtikel -
18
Relativism about Truth and Predicates of Taste
Veröffentlicht in Filosofia Unisinos
VolltextArtikel -
19
-
20