-
1
The composition of the Eskimo food in north western Greenland
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
2
-
3
Determinants of the availability of nutrients to the brain
Veröffentlicht in Journal of the neurological sciences
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
DEFICIENCY OF VITAMIN E AND MYOCARDIAL INFARCTION
Veröffentlicht in The Lancet (British edition)
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
CHOLESTERYL ESTER FATTY ACIDS IN ATHEROMA AND PLASMA
Veröffentlicht in The Lancet (British edition)
VolltextArtikel -
13
-
14
ESSENTIAL FATTY ACIDS AND IDIOPATHIC HYPERCALCÆMIA OF INFANCY
Veröffentlicht in The Lancet (British edition)
VolltextArtikel -
15
-
16
ATHEROSCLEROSIS: POSSIBLE ILL-EFFECTS OF THE USE OF HIGHLY UNSATURATED FATS
Veröffentlicht in The Lancet (British edition)
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20