-
1
Classification of cattle breeds based on the random forest approach
Veröffentlicht in Livestock science
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Influence of two feed supplements on technological properties of goat’s milk
Veröffentlicht in Mljekarstvo
VolltextArtikel -
10
Fatty acid composition of eggs produced by the Slovenian autochthonous Styrian hen
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
11
Fatty acid profile in milk of Bovec sheep fed in the stable or grazed in different pastures
Veröffentlicht in Poljoprivreda
VolltextArtikel -
12
The cholesterol content of eggs produced by the Slovenian autochthonous Styrian hen
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
13
SUPPORTS FOR LOCAL BREEDS IN THE EUROPEAN REGION – AN OVERVIEW
Veröffentlicht in Poljoprivreda (Osijek, Croatia)
VolltextArtikel -
14
-
15
Analysis of type traits of cika sires
Veröffentlicht in Acta agriculturae slovenica
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Analysis of type traits of Cika first calving cows
Veröffentlicht in Acta agriculturae slovenica
VolltextArtikel