-
1
-
2
Dual Role of Yeasts and Filamentous Fungi in Fermented Sausages
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
3
Emerging Trends in Allelopathy: A Genetic Perspective for Sustainable Agriculture
Veröffentlicht in Agronomy (Basel)
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
Wine Yeasts Selection: Laboratory Characterization and Protocol Review
Veröffentlicht in Microorganisms (Basel)
VolltextArtikel -
7
Assessment of color adsorption by yeast using Grape Skin Agar and impact on red wine color
Veröffentlicht in OENO one
VolltextArtikel -
8
Ochratoxin A adsorption phenotype: An inheritable yeast trait
Veröffentlicht in Journal of general and applied microbiology
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
Optimization of orange peel waste ensiling for sustainable anaerobic digestion
Veröffentlicht in Renewable energy
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Vinegar production to valorise Citrus bergamia by-products
Veröffentlicht in European food research & technology
VolltextArtikel -
20