-
1
Factors affecting the antilisterial effects of nisin in milk
Veröffentlicht in International journal of food microbiology
VolltextArtikel -
2
-
3
Sensitivity of six strains of Listeria monocytogenes to nisin
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
4
-
5
Antimicrobial effects of lactates: a review
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
6
-
7
Antilisterial effects of free fatty acids and monolaurin in beef emulsions and hot dogs
Veröffentlicht in Food microbiology
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Automated detection of Salmonella spp. in foods
Veröffentlicht in Journal of microbiological methods
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Survival of Listeria monocytogenes in cottage cheese
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
16
-
17
Factors contributing to antilisterial effects of raw egg albumen
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
18
-
19
Viability of Listeria monocytogenes strain Brie-1 in the avian egg
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
20