-
1
Pectate lyases: Their role in plants and importance in fruit ripening
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Transcriptional control of fleshy fruit development and ripening
Veröffentlicht in Journal of experimental botany
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Genetic improvement of tomato by targeted control of fruit softening
Veröffentlicht in Nature biotechnology
VolltextArtikel -
10
Revisiting the Role of Master Regulators in Tomato Ripening
Veröffentlicht in Trends in plant science
VolltextArtikel -
11
Molecular and biochemical basis of softening in tomato
Veröffentlicht in Molecular horticulture
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Fleshy Fruit Expansion and Ripening Are Regulated by the Tomato SHATTERPROOF Gene TAGL1
Veröffentlicht in The Plant cell
VolltextArtikel -
18
-
19
Fruit Softening: Revisiting the Role of Pectin
Veröffentlicht in Trends in plant science
VolltextArtikel -
20