-
1
[2] Preparation of starch and the starch fractions
Veröffentlicht in Methods in Enzymology
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
The Action of macerans Amylase on the Fractions from Starch
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
5
ADSORPTION OF FATTY ACID BY THE LINEAR COMPONENT OF CORN STARCH
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
6
Physics and chemistry of cellulose fibers
Veröffentlicht in Journal of chemical education
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Fractionation of Starch by Selective Precipitation with Butanol
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
14
Non-carbohydrate Substances in the Cereal Starches
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
15
ABSENCE OF COMBINED FATTY ACID IN CEREAL STARCHES
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
Microscopic Examination of Modified Starches
Veröffentlicht in Analytical chemistry (Washington)
VolltextArtikel -
20