-
1
Influence of medications on taste and smell
Veröffentlicht in World Journal of Otorhinolaryngology-Head and Neck Surgery
VolltextArtikel -
2
Rationale for further medical and health research on high-potency sweeteners
Veröffentlicht in Chemical senses
VolltextArtikel -
3
Science of odor as a potential health issue
Veröffentlicht in Journal of environmental quality
VolltextArtikel -
4
-
5
Critical illness and changes in sensory perception
Veröffentlicht in Proceedings of the Nutrition Society
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Electronic Taste and Smell: The Case for Performance Standards [Point of View]
Veröffentlicht in Proceedings of the IEEE
VolltextArtikel -
10
-
11
Intensification of Sensory Properties of Foods for the Elderly
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
12
Effects of Aging on the Human Taste System
Veröffentlicht in Annals of the New York Academy of Sciences
VolltextArtikel -
13
-
14
Air Pollution and Odor in Communities near Industrial Swine Operations
Veröffentlicht in Environmental health perspectives
VolltextArtikel -
15
-
16
Sucralose revisited: Rebuttal of two papers about Splenda safety
Veröffentlicht in Regulatory toxicology and pharmacology
VolltextArtikel -
17
-
18
Effect of antimicrobial and anti-inflammatory medications on the sense of taste
Veröffentlicht in Physiology & behavior
VolltextArtikel -
19
Livestock odors: implications for human health and well-being
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
20
Aspartame: Review of Safety
Veröffentlicht in Regulatory toxicology and pharmacology
VolltextArtikel