-
1
-
2
Characteristics of natural antibody-secreting cells
Veröffentlicht in Annals of the New York Academy of Sciences
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
Antioxidant activity in different fractions of tomatoes
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
Addition of calcium compounds to reduce soluble oxalate in a high oxalate food system
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
11
The IRE1α-XBP1 Signaling Axis Promotes Glycolytic Reprogramming in Response to Inflammatory Stimuli
Veröffentlicht in mBio
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Ontogenetic variation in isotopic niche positions of aquatic consumers in boreal lakes
Veröffentlicht in Aquatic sciences
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
Thallium elemental behavior and stable isotope fractionation during magmatic processes
Veröffentlicht in Chemical geology
VolltextArtikel -
19
Effect of semi-drying on the antioxidant components of tomatoes
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
20