-
1
-
2
-
3
Effect of selected modified atmosphere packaging on Campylobacter survival in raw poultry
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
Injection marination strategies for remediation of pale, exudative broiler breast meat
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
8
-
9
Skin pigmentation evaluation in broilers fed natural and synthetic pigments
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
10
-
11
Lipid Oxidation Potential of Beef, Chicken, and Pork
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
12
-
13
Research developments in pale, soft, and exudative turkey meat in North America
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Comparison of flavor changes in cooked–refrigerated beef, pork and chicken meat patties
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
17
The role of carcass chilling rate in the development of pale, exudative turkey pectoralis
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
18
Marination performance of pale broiler breast meat
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
19
The influence of transportation on turkey meat quality
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
20