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Metabolism of L-tyrosine in Aspergillus sojae
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
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2
Automated measurement of D(-),L(+)-lactate in soy sauce and wine
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
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3
Metabolism of phenylalanine in Aspergillus sojae
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
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4
Metabolism of phenylalanine in Saccharomyces rouxii
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
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5
Automated Measurement of α-Amylase
Veröffentlicht in Journal of the Japanese Society of Starch Science
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8
Studies on the Formation of Catechol from Tryptophan by Aspergillus
Veröffentlicht in Nippon Nōgeikagaku Kaishi
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9
Isolation and Identification of Catechol from Shoyu
Veröffentlicht in Nippon Nōgeikagaku Kaishi
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Studies on the Analitical Methods of Soy Sauce
Veröffentlicht in Nippon nōgei kagakukaishi
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Studies of the Flavorous Substances in Shoyu Part XXVII
Veröffentlicht in Nippon nōgei kagakukaishi
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17
Studies of the Flavorous Substances in Shoyu Part XXVI
Veröffentlicht in Nippon nōgei kagakukaishi
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18
Studies on the Flavorous Substances in Shoyu Part XXV
Veröffentlicht in Nippon nōgei kagakukaishi
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