-
1
Nature‐Inspired Design and Application of Lipidic Lyotropic Liquid Crystals
Veröffentlicht in Advanced materials (Weinheim)
VolltextArtikel -
2
-
3
Oil and drug control the release rate from lyotropic liquid crystals
Veröffentlicht in Journal of controlled release
VolltextArtikel -
4
Emulsified Microemulsions and Oil-Containing Liquid Crystalline Phases
Veröffentlicht in Langmuir
VolltextArtikel -
5
Vitamin A degradation in triglycerides varying by their saturation levels
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
6
-
7
Self-Assembled Structures and pK a Value of Oleic Acid in Systems of Biological Relevance
Veröffentlicht in Langmuir
VolltextArtikel -
8
Delivery systems for liquid food products
Veröffentlicht in Current opinion in colloid & interface science
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Strategies to limit colour changes when fortifying food products with iron
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
14
-
15
Transitions in the internal structure of lipid droplets during fat digestion
Veröffentlicht in Soft matter
VolltextArtikel -
16
Cereal bran protects vitamin A from degradation during simmering and storage
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
17
-
18
Cereal bran protects vitamin A from degradation during simmering and storage
Veröffentlicht in FOOD CHEMISTRY
VolltextArtikel -
19
Investigating reversed liquid crystalline mesophases
Veröffentlicht in Current opinion in colloid & interface science
VolltextArtikel -
20
Shear Rheology of Lyotropic Liquid Crystals: A Case Study
Veröffentlicht in Langmuir
VolltextArtikel