-
1
Perception of Food Quality by Consumers: Literature Review
Veröffentlicht in European research studies
VolltextArtikel -
2
Consumer preferences regarding food quality labels: the case of Czechia
Veröffentlicht in British food journal (1966)
VolltextArtikel -
3
-
4
Perception of Food Quality by Consumers: Literature Review
Veröffentlicht in European research studies
VolltextText Resource -
5
Utilization of Customer Satisfaction Measurement in Czech Tourism
Veröffentlicht in European research studies
VolltextArtikel -
6
-
7
Examining Attitudes Toward Food Quality Labels: Evidence from Czechia
Veröffentlicht in Journal of food products marketing
VolltextArtikel -
8
-
9
Green Consumer Behavior: The Case of Czech Consumers of Generation Y
Veröffentlicht in Social marketing quarterly
VolltextArtikel -
10
System of quality labels in the European Union
Veröffentlicht in Ukrainian food journal
VolltextArtikel -
11
-
12
Certification of cheeses and cheese products origin by EU countries
Veröffentlicht in British food journal (1966)
VolltextArtikel -
13
The Current State of Social Entrepreneurship in the Czech Republic and Slovakia
Veröffentlicht in Sociológia
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20