-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
POTENCIAL AGROECONÔMICO DO BACURI: REVISÃO
Veröffentlicht in Bolim do Centro de Pesquisa e Processamento de Alimentos
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Extraction and characterization of nanocellulose structures from raw cotton linter
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
Stabilizing effect of montmorillonite on acerola juice anthocyanins
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Extraction and characterization of nanocellulose structures from raw cotton linter
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
19
Enhancing storage stability of guava with tannic acid-crosslinked zein coatings
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
20
Phenol removal from wastewater using eco‐friendly hybrid hydrogels
Veröffentlicht in Journal of applied polymer science
VolltextArtikel