-
1
Multifractal approach for a biological porous media: Human dentin case
Veröffentlicht in Microscopy research and technique
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Effect of soy flour and whey protein concentrate on cookie color
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
Shortest path fractal dimension for randomly crumpled thin paper sheets
Veröffentlicht in Revista mexicana de física
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Lotus hairy roots expressing inducible arginine decarboxylase activity
Veröffentlicht in Biotechnology letters
VolltextArtikel -
14
Nutritional improvement of French type bread
Veröffentlicht in Archivos latinoamericanos de nutrición
VolltextArtikel -
15
Performance of rice varieties in making bread without gluten
Veröffentlicht in Archivos latinoamericanos de nutrición
VolltextArtikel -
16
Spermine accumulation under salt stress
Veröffentlicht in Journal of plant physiology
VolltextArtikel -
17
Elaboración del pan sin gluten con harinas de arroz extrudidas
Veröffentlicht in Ciencia y tecnología alimentaria
VolltextArtikel -
18
-
19
Effect of soy flour and whey protein concentrate on cookie color
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
20