-
1
-
2
-
3
GRAPE SEED RIPENING EVALUATION BY ORTHO-DIPHENOL QUANTIFICATION
Veröffentlicht in Italian journal of food science
VolltextArtikel -
4
Water deficit effects on grapevine woody tissue pigmentations
Veröffentlicht in Horticultural science (Praha)
VolltextArtikel -
5
Anthocyanin esterification in sangiovese grapes
Veröffentlicht in Italian journal of food science
VolltextArtikel -
6
Influence of bunch exposure on anthocyanins extractability from grapes skins (Vitis vinifera L.)
Veröffentlicht in Vitis
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Advances in grape phenotyping: pigment characterization by reflectance and theoretical chemistry
Veröffentlicht in Vitis
VolltextArtikel -
10
-
11
Georgian Grapevine Cultivars: Ancient Biodiversity for Future Viticulture
Veröffentlicht in Frontiers in plant science
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Sensorimotor cortical projections to the primate cuneate nucleus
Veröffentlicht in Journal of comparative neurology (1911)
VolltextArtikel