-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Modeling heat and mass transfer in immersion frying. I, model development
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
10
Predictive modeling of contact-heating process for cooking a hamburger patty
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
11
Evaluation of sample preservation methods for poultry manure
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
12
-
13
Viscoelastic properties of edible lipids
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
14
-
15
kinetics of Lagenidium giganteum growth in liquid and solid cultures
Veröffentlicht in Journal of applied microbiology
VolltextArtikel -
16
One editor's views on conflict of interest
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
17
Thermal properties of cassava, yam and plantain
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20