-
1
-
2
Chemical, nutritional and toxicological studies of rice bran oil
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
3
-
4
Nutritional evaluation of crude palm oil in rats
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
5
-
6
Red palm oil to combat vitamin A deficiency in developing countries
Veröffentlicht in Food and nutrition bulletin
VolltextArtikel -
7
-
8
Effect of processing on β-carotene retention in crude palm oil and its products
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
9
Effect of red palm oil on some hepatic drug-metabolizing enzymes in rats
Veröffentlicht in Food and chemical toxicology
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Crude palm oil as a source of beta-carotene
Veröffentlicht in Nutrition research (New York, N.Y.)
VolltextArtikel -
14
-
15
Toxicological studies on debitterized neem oil ( Azadirachta indica)
Veröffentlicht in Food and chemical toxicology
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20