-
1
-
2
-
3
-
4
On the Assay of Acetyl-CoA Synthetase Activity in Chloroplasts and Leaf Extracts
Veröffentlicht in Analytical biochemistry
VolltextArtikel -
5
Spirulina: A source of dietary gamma-linolenic acid?
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Phosphatidylglycerol and chilling sensitivity in plants
Veröffentlicht in Plant physiology (Bethesda)
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Lipid composition of pea and bean leaves during chloroplast development
Veröffentlicht in Plant physiology (Bethesda)
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Phosphatidyl choline: Donor of 18‐carbon unsaturated fatty acids for glycerolipid biosynthesis
Veröffentlicht in Lipids
VolltextArtikel -
16
Glycerolipid labelling kinetics in isolated intact chloroplasts
Veröffentlicht in Biochemical journal
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
Some properties of a microsomal oleate desaturase from leaves
Veröffentlicht in Biochemical journal
VolltextArtikel