-
1
Phosphatidylglycerol and chilling sensitivity in plants
Veröffentlicht in Plant physiology (Bethesda)
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
Spirulina: A source of dietary gamma-linolenic acid?
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Metabolism of exogenous long-chain fatty acids by spinach leaves
Veröffentlicht in Archives of biochemistry and biophysics
VolltextArtikel -
10
Rapid chemical analysis of some plant constituents
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
On the Assay of Acetyl-CoA Synthetase Activity in Chloroplasts and Leaf Extracts
Veröffentlicht in Analytical biochemistry
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
Activation of spinach chloroplast acetyl-coenzyme A carboxylase by coenzyme A
Veröffentlicht in FEBS letters
VolltextArtikel