-
1
-
2
-
3
Globular protein gelation—theory and experiment
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
Thermogelation of methylcellulose : rheological considerations
Veröffentlicht in Polymer (Guilford)
VolltextArtikel -
7
Pulsed Dye Laser Treatment of Warts: An Update
Veröffentlicht in Dermatologic surgery
VolltextArtikel -
8
-
9
Rheological characterisation of gelatins from mammalian and marine sources
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
The stability of guar gum in an aqueous system under acidic conditions
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
15
Pressure Cell Assisted Solution Characterization of Polysaccharides. 1. Guar Gum
Veröffentlicht in Biomacromolecules
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20