-
1
-
2
-
3
-
4
Stepwise chilling: Tender pork without compromising water-holding capacity
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Stepwise chilling: Tender pork without compromising water-holding capacity1
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Dietary creatine monohydrate affects quality attributes of Duroc but not Landrace pork
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
11
Dietary manipulation of pro- and macroglycogen in porcine skeletal muscle
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
12
Dietary creatine monohydrate has no effect on pork quality of Danish crossbred pigs
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Strategic finishing feeding as a tool in the control of pork quality
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
16
-
17
The significance of pre-slaughter stress and diet on colour and colour stability of pork
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20