-
1
Low-acrylamide French fries and potato chips
Veröffentlicht in Plant biotechnology journal
VolltextArtikel -
2
Crop improvement through modification of the plant's own genome
Veröffentlicht in Plant physiology (Bethesda)
VolltextArtikel -
3
-
4
Barriers and paths to market for genetically engineered crops
Veröffentlicht in Plant biotechnology journal
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
The intragenic approach as a new extension to traditional plant breeding
Veröffentlicht in Trends in plant science
VolltextArtikel -
9
-
10
All-native DNA transformation: a new approach to plant genetic engineering
Veröffentlicht in Trends in plant science
VolltextArtikel -
11
Development of an in planta method for transformation of alfalfa (Medicago sativa)
Veröffentlicht in Transgenic research
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
Tastier and Healthier Alternatives to French Fries
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
16
New Construct Approaches for Efficient Gene Silencing in Plants
Veröffentlicht in Plant physiology (Bethesda)
VolltextArtikel -
17
-
18
Transposition-Based Plant Transformation
Veröffentlicht in Plant physiology (Bethesda)
VolltextArtikel -
19
-
20
Cytokinin vectors mediate marker-free and backbone-free plant transformation
Veröffentlicht in Transgenic research
VolltextArtikel