-
1
-
2
Osmotic dehydration process for low temperature blanched pumpkin
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
Isotherms and isosteric heat of sorption of two varieties of Peruvian quinoa
Veröffentlicht in Scientia Agropecuaria
VolltextArtikel -
7
-
8
Vacuum enrichment of mango slices with isomaltulose
Veröffentlicht in Ciência e agrotecnologia
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
MATHEMATICAL MODELING OF ORANGE SEED DRYING KINETICS
Veröffentlicht in Ciência e agrotecnologia
VolltextArtikel -
12
Salting kinetics and salt diffusivities in farmed Pantanal caiman muscle
Veröffentlicht in Pesquisa agropecuaria brasileira
VolltextArtikel -
13
PHYSICOCHEMICAL AND RHEOLOGICAL CHARACTERIZATION OF AVOCADO OILS
Veröffentlicht in Ciência e agrotecnologia
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20