-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Histidine decarboxylase activity of Leuconostoc oenos 9204
Veröffentlicht in Food microbiology
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Control of spoilage fungi by lactic acid bacteria
Veröffentlicht in Biological control
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Inhibition of Citrus Fungal Pathogens by Using Lactic Acid Bacteria
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
13
Brain MRI findings in children and adolescents with Fabry disease
Veröffentlicht in Journal of the neurological sciences
VolltextArtikel -
14
Multiple sclerosis prevalence in Salta City, Argentina
Veröffentlicht in Multiple sclerosis and related disorders
VolltextArtikel -
15
Biocontrol of Postharvest Grey Mould on Tomato by Yeasts
Veröffentlicht in Journal of phytopathology
VolltextArtikel -
16
-
17
Lactobacillus reuteri CRL 1100 as starter culture for wheat dough fermentation
Veröffentlicht in Food microbiology
VolltextArtikel -
18
-
19
Occurrence of scab disease of pecan caused by Cladosporium caryigenum in Argentina
Veröffentlicht in Plant pathology
VolltextArtikel -
20