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Review: The Role of Collagen in Meat Tenderness
Veröffentlicht in Professional Animal Scientist
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Cure levels, processing methods and meat source effects on low-fat frankfurters
Veröffentlicht in Journal of food science
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THE USE OF FAT REPLACERS IN LOW‐FAT PEPPERONI1
Veröffentlicht in Journal of muscle foods
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THE USE OF FAT REPLACERS IN FAT‐FREE SUMMER SAUSAGE1
Veröffentlicht in Journal of muscle foods
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THE USE OF FAT REPLACERS IN FAT‐FREE SUMMER SAUSAGE 1
Veröffentlicht in Journal of muscle foods
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THE USE OF FAT REPLACERS IN LOW‐FAT PEPPERONI 1
Veröffentlicht in Journal of muscle foods
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THE USE OF FAT REPLACERS IN LOW-FAT PEPPERONI
Veröffentlicht in Journal of muscle foods
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THE USE OF FAT REPLACERS IN FAT-FREE SUMMER SAUSAGE
Veröffentlicht in Journal of muscle foods
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taxonomic and evolutionary significance of leaf longevity
Veröffentlicht in The New phytologist
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Succession and survival strategies in lichen populations on a palm trunk
Veröffentlicht in The Journal of ecology
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REVIEW: Forage-Produced Beef: Challenges and Potential
Veröffentlicht in The Professional animal scientist
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