-
1
-
2
-
3
Role of water in the polymorphic transitions of small carbohydrates
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
Water–disaccharides interactions in saturated solution and the crystallisation conditions
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
Analysis of water binding in starch plasticized films
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
11
-
12
Effects of some additives on wheat gluten solubility: A structural approach
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
13
-
14
Effect of some additives on wheat gluten solubility: a structural approach
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Acoustic properties of wood in tridimensional representation of slowness surfaces
Veröffentlicht in Ultrasonics
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Agroecological and Social Transformations for Coexistence with Semi-Aridity in Brazil
Veröffentlicht in Sustainability
VolltextArtikel