-
1
Kinetics of Heat-Induced Aggregation of β-Lactoglobulin
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Power Law Behavior of Structural Properties of Protein Gels
Veröffentlicht in Langmuir
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Structure of acid casein gels. I, Formation and model of gel network
Veröffentlicht in Colloids and surfaces
VolltextArtikel -
14
Increased vimentin in human α- and β-cells in type 2 diabetes
Veröffentlicht in Journal of endocrinology
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Extracellular vesicle‐mediated protein delivery to the liver
Veröffentlicht in Journal of extracellular biology
VolltextArtikel -
20
model for the denaturation and aggregation of beta-lactoglobulin
Veröffentlicht in European journal of biochemistry
VolltextArtikel