-
1
Regulation of platelet function by natural bioactive compounds
Veröffentlicht in Food bioscience
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Biological Evaluation of Avocado Residues as a Potential Source of Bioactive Compounds
Veröffentlicht in Antioxidants
VolltextArtikel -
5
Antiplatelet activity of Lampaya medicinalis Phil. in human platelets
Veröffentlicht in NFS journal
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Antiplatelet Activity of Cucurbita maxima
Veröffentlicht in Journal of medicinal food
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Sweet Potato ( Ipomoea batatas L.) Phenotypes: From Agroindustry to Health Effects
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
18
-
19
Antiplatelet Activity of Isorhamnetin via Mitochondrial Regulation
Veröffentlicht in Antioxidants
VolltextArtikel -
20