-
1
Effects of heat stress on animal physiology, metabolism, and meat quality: A review
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
2
LC-ESI-QTOF-MS/MS Characterization of Seaweed Phenolics and Their Antioxidant Potential
Veröffentlicht in Marine drugs
VolltextArtikel -
3
Active and intelligent packaging in meat industry
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
4
-
5
Insights on meat quality from combining traditional studies and proteomics
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
6
-
7
Remotely Sensed Imagery for Early Detection of Respiratory Disease in Pigs: A Pilot Study
Veröffentlicht in Animals (Basel)
VolltextArtikel -
8
Meta-analysis of the relationship between collagen characteristics and meat tenderness
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
9
-
10
Exploring Meal and Snacking Behaviour of Older Adults in Australia and China
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Feedlot Factors Influencing the Incidence of Dark Cutting in Australian Grain-Fed Beef
Veröffentlicht in Animals (Basel)
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20