-
1
-
2
Metabolomics: The Greatest Omics of Them All?
Veröffentlicht in Analytical chemistry (Washington)
VolltextArtikel -
3
-
4
Phenolic content and antioxidant activity of olive extracts
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
5
Effect of storage temperature on rice thermal properties
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
6
-
7
Effect of the addition of fatty acids on rice starch properties
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
8
Analytical chemistry of freshwater humic substances
Veröffentlicht in Analytica chimica acta
VolltextArtikel -
9
Composition and functional properties of rice
Veröffentlicht in International journal of food science & technology
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Sample preparation in the determination of phenolic compounds in fruits
Veröffentlicht in Analyst (London)
VolltextArtikel -
13
Effect of rice storage on pasting properties of rice flour
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
14
Biotransformations of phenolic compounds in Olea europaea L
Veröffentlicht in Scientia horticulturae
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
Isolation and identification of phenolic compounds in Citrus sinensis
Veröffentlicht in Analytica chimica acta
VolltextArtikel -
19
-
20