-
1
How does particle size influence caking in lactose powder?
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
2
Impurities enhance caking in lactose powder
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Quality changes in semi-hard cheese packaged in a poly(lactic acid) material
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
6
Caking of lactose: A critical review
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Oxidative stability of snack and cereal products in relation to moisture sorption
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Water Activity−Temperature State Diagram of Amorphous Lactose
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
The computer as a laboratory for the physical chemistry of membranes
Veröffentlicht in Biophysical chemistry
VolltextArtikel -
20