-
1
Origin of black-green defect in the artificial drying of immature coffees
Veröffentlicht in Coffee science
VolltextArtikel -
2
-
3
Raman spectroscopy for the differentiation of Arabic coffee genotypes
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
4
Evaluation of the behavior of coffee stored in cooled and natural environments Ednilton
Veröffentlicht in Coffee science
VolltextArtikel -
5
-
6
Drying kinetics of Chinese garlic (Allium tuberosum) and its effect on color
Veröffentlicht in Ciência e natura
VolltextArtikel -
7
-
8
Design and Evaluation of an Authoring Platform for Therapeutic Digital Games
Veröffentlicht in Interacting with computers
VolltextArtikel -
9
Influence of Subtropical Region Strawberry Cultivars on Jelly Characteristics
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20