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The Glass Transition Behavior of the Globular Protein Bovine Serum Albumin
Veröffentlicht in Biophysical journal
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Pectin–chitosan interactions and gel formation
Veröffentlicht in Carbohydrate research
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The Nonequilibrium Phase and Glass Transition Behavior of β-Lactoglobulin
Veröffentlicht in Biophysical journal
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Material properties of concentrated pectin networks
Veröffentlicht in Carbohydrate research
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Starch crystal solubility and starch granule gelatinisation
Veröffentlicht in Carbohydrate research
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A calorimetric study of structural relaxation in a maltose glass
Veröffentlicht in Carbohydrate research
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Physical Aging of Starch, Maltodextrin, and Maltose
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
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Oxygen solubility and permeability of carbohydrates
Veröffentlicht in Carbohydrate research
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Calcium binding and swelling behaviour of a high methoxyl pectin gel
Veröffentlicht in Carbohydrate research
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Structural relaxation and physical ageing of starchy materials
Veröffentlicht in Carbohydrate research
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Physicochemical studies of pectin/poly- l-lysine gelation
Veröffentlicht in Carbohydrate research
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Diffusion in maltose-water mixtures at temperatures close to the glass transition
Veröffentlicht in Carbohydrate research
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