-
1
Aspects of the Physical Chemistry of Starch
Veröffentlicht in Journal of Cereal Science
VolltextArtikel -
2
-
3
Apple pectin complexes with whey protein isolate
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
4
-
5
Dynamic mechanical and dielectric characterisation of amylose–glycerol films
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Determination of the polymorphic composition of smooth pea starch
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
The granular structure of C-type pea starch and its role in gelatinization
Veröffentlicht in Biopolymers
VolltextArtikel -
12
-
13
alpha-Amylase adsorption on starch crystallites
Veröffentlicht in Biotechnology and bioengineering
VolltextArtikel -
14
Swelling Behavior of the Tomato Cell Wall Network
Veröffentlicht in Biomacromolecules
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20