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Promotion and inhibition of xanthan ‘weak-gel’ rheology by calcium ions
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
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Effect of fermentation temperature on the rheology of set and stirred yogurt
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
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Kinetic and equilibrium processes in the formation and melting of agarose gels
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
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Co-gelation of agarose and waxy maize starch
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
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Solution rheology of mesquite gum in comparison with gum arabic
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
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Application of polymer blending laws to starch-gelatin composites
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
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Thermally reversible acid-induced gelation of low-methoxy pectin
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
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Effect of pH, sugar type and thermal annealing on high-methoxy pectin gels
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
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Responses of aardwolves,Proteles cristatus, Sparrman 1783, to translocated scent marks
Veröffentlicht in Animal behaviour
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