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Supplementary Relationships of Proteins1
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
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8
Degradation of various meat fractions by tenderizing enzymes
Veröffentlicht in Journal of food science
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9
Composition of Modem Margarines
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
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10
Composition of Modem Margarines1
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
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11
Energy impact assessment of NASA's past, present, and future space launch vehicles
Veröffentlicht in Journal of energy
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12
The Nutritional Value of Fats after Use in Commercial Deep-Fat Frying1
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
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13
Supplementary relationships of proteins
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
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14
The Nutritional Value of Fats after Use in Commercial Deep-Fat Frying
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
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15
Nutritional Value of Fats in Cooked Meats1
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
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The Utilization of Fats of Different Melting Points Added to Broiler Feed
Veröffentlicht in Poultry science
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The Effect of No. 2 Tallow in Poultry Rations on the Flavor of Fresh and Stored Eggs
Veröffentlicht in Poultry science
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