-
1
-
2
Consumer testing of bacon from boar and gilt pigs
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
3
Consumer testing of pork from boar and gilt pigs
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
Haemoglobin concentrations in beef
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
7
-
8
Flavour of beef fed on dried poultry waste
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
9
Effect of post-rigor muscle length on the texture of meat
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Effect of sire breed on eating quality of cross-bred lambs
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Acceptability of canned ham of differing water content
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
19
Cooking beef joints from the frozen or thawed state
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
20