-
1
Antioxidative effect of purple corn extracts during storage of mayonnaise
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
2
Intestinal Production of Alpha-Glucosidase Inhibitor by Bacillus coagulans Spores
Veröffentlicht in Microorganisms (Basel)
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Oleic acid: An efficient inhibitor of glucosyltransferase
Veröffentlicht in FEBS letters
VolltextArtikel -
9
-
10
Rapid determination of capsaicinoids by colorimetric method
Veröffentlicht in Journal of food and drug analysis
VolltextArtikel -
11
-
12
A novel α-glucosidase inhibitor from pine bark
Veröffentlicht in Carbohydrate research
VolltextArtikel -
13
Corn Husk as a Potential Source of Anthocyanins
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
14
Immunological characterization of honey major protein and its application
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
15
-
16
Physicochemical properties of low-phytate rice cultivar, Sang-gol
Veröffentlicht in Applied biological chemistry
VolltextArtikel -
17
Licochalcone A: A lipase inhibitor from the roots of Glycyrrhiza uralensis
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
18
-
19
Food chemical properties of low-phytate rice cultivar, Sang-gol
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
20