-
1
-
2
-
3
Composition and Quality Standards of Functional Caramel
Veröffentlicht in Tehnika i tehnologiâ piŝevyh proizvodstv (Online)
VolltextArtikel -
4
-
5
Nutrigenomics and Nutrigenetics Importance in the Food Science
Veröffentlicht in Food Industry
VolltextArtikel -
6
Eating behavior and attitudes towards healthy food products among student youth analysis
Veröffentlicht in Food Industry
VolltextArtikel -
7
-
8
Authenticity Identification of Carbonated Alcochol-Free Beverages
Veröffentlicht in Food Industry
VolltextArtikel -
9
-
10
Differentiated Scanning Calorimetry of Model Systems with Cocoa Butter
Veröffentlicht in Food Industry
VolltextArtikel -
11
-
12
"Properties Tree" in the Consumer Criteria Evaluation for Sugary Confectionery Products
Veröffentlicht in Food Industry
VolltextArtikel -
13
-
14
Originality Identification of Butter by Thermal Analysis Methods
Veröffentlicht in Food Industry
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Fish quality monitoring for sustainable product safety
Veröffentlicht in Vestnik MGTU
VolltextArtikel