-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Pink Color Defect in Poultry White Meat as Affected by Endogenous Conditions
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Cooked chicken breast meat conditions related to simulated pink defect
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
11
Active Treatment of Frying Oil for Enhanced Fry-life
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
12
Validation of Dry Cured Ham Process for Control of Pathogens
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Enhanced urinalysis as a screening test for urinary tract infection
Veröffentlicht in Pediatrics (Evanston)
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Relating induced in situ conditions of raw chicken breast meat to pinking
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel