-
1
-
2
Identification of a Major Genetic Determinant of Glycaemic Index in Rice
Veröffentlicht in Rice (New York, N.Y.)
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Changes in Physicochemical Properties of Rice during Storage
Veröffentlicht in Starch - Stärke
VolltextArtikel -
8
Characterization of poorly digested protein of cooked rice protein bodies
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
9
Interference of phytate with extraction of protein from brown rice using 5M acetic acid
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Enzymes of carbohydrate metabolism in the developing rice grain
Veröffentlicht in Plant physiology (Bethesda)
VolltextArtikel -
14
Fatty acid composition of rice oils
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Diversity of Global Rice Markets and the Science Required for Consumer-Targeted Rice Breeding
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel