-
1
-
2
-
3
Polish consumer food choices and beliefs about organic food
Veröffentlicht in British food journal (1966)
VolltextArtikel -
4
Tourist perceived image of local cuisine: the case of Bosnian food culture
Veröffentlicht in British food journal (1966)
VolltextArtikel -
5
-
6
Consumers’ evolving definition and expectations for local foods
Veröffentlicht in British food journal (1966)
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Sensing nostalgia through traditional food: an insight from Croatia
Veröffentlicht in British food journal (1966)
VolltextArtikel -
10
-
11
CONSUMERS` WILLINGNESS TO PAY MORE FOR ORGANIC FOOD IN CROATIA
Veröffentlicht in Ekonomski vjesnik
VolltextArtikel -
12
Food retailing: from farmers' markets to retail hybridization
Veröffentlicht in British food journal (1966)
VolltextArtikel -
13
Customer loyalty towards traditional products – Polish market experience
Veröffentlicht in British food journal (1966)
VolltextArtikel -
14
Perspectives on global fermented foods
Veröffentlicht in British food journal (1966)
VolltextArtikel -
15
-
16
Young consumers' perception of functional foods in Croatia
Veröffentlicht in British food journal (1966)
VolltextArtikel -
17
-
18
Lifestyle pattern underlying organic and traditional food consumption
Veröffentlicht in British food journal (1966)
VolltextArtikel -
19
The secrets of the longevity of informal retail markets in Croatia
Veröffentlicht in British food journal (1966)
VolltextArtikel -
20