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Free Proline Production by Strains of Propionibacteria
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Colorimetric method for residual annatto in dry whey [quality control]
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Influence of copper on the characteristics of Swiss-type cheeses [Processing]
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Influence of Lactobacillus bulgaricus on commercial Swiss cheese
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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An improved method for brine salting cheese
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Sulfonamide Resistance of Propionibacteria: Nutrition and Transport
Veröffentlicht in Antimicrobial Agents and Chemotherapy
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Pouch Method for Isolating and Enumerating Propionibacteria
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Role of Propionibacteria in Split Defect of Swiss Cheese
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Growth of Propionibacteria at Low Temperatures
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Study of the Split Defect in Swiss Cheese
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Effect of some manufacturing variables on the leakage defect of blue cheese
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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