-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Fermenting Yeasts Associated with Softening and Gas-Pocket Formation in Olives
Veröffentlicht in Applied Microbiology
VolltextArtikel -
7
Cellulolytic bacteria associated with sloughing spoilage of California ripe olives
Veröffentlicht in Applied Microbiology
VolltextArtikel -
8
-
9
Exosporium Formation in Sporulating Cells of Clostridium botulinum 78A
Veröffentlicht in Journal of Bacteriology
VolltextArtikel -
10
-
11
Incidence of Escherichia coli in Black Walnut Meats
Veröffentlicht in Applied Microbiology
VolltextArtikel -
12
MECHANISMS IN THE INHIBITION OF MICROORGANISMS BY SORBIC ACID
Veröffentlicht in Journal of Bacteriology
VolltextArtikel -
13
CLOSTRIDIUM RUBRUM SP. N. AND OTHER PECTINOLYTIC CLOSTRIDIA FROM SOIL
Veröffentlicht in Journal of Bacteriology
VolltextArtikel -
14
COMPARISON OF GROWTH AND PECTOLYTIC ENZYME PRODUCTION BY BACILLUS POLYMYXA
Veröffentlicht in Journal of Bacteriology
VolltextArtikel -
15
Fixation of Mature Spores of Clostridium botulinum
Veröffentlicht in Journal of Bacteriology
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
Disposal of California Winery Wastes
Veröffentlicht in Industrial and engineering chemistry
VolltextArtikel -
20