-
1
What is the impact of COVID-19 disease on agriculture?
Veröffentlicht in Scientia Agropecuaria
VolltextArtikel -
2
-
3
Trends in application of NIR and hyperspectral imaging for food authentication
Veröffentlicht in Scientia Agropecuaria
VolltextArtikel -
4
Evaluation of Food Quality and Safety with Hyperspectral Imaging (HSI)
Veröffentlicht in Food engineering reviews
VolltextArtikel -
5
Formation of aromatic compounds precursors during fermentation of Criollo and Forastero cocoa
Veröffentlicht in Heliyon
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
A sensometric approach to the development of mortadella with healthier fats
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Influence of Preferments on the Physicochemical and Sensory Quality of Traditional Panettone
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel